(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija lounasravintolaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haemme asiakasyrityksellemme ASIAKASPALVELIJAA lounasravintolan kassatehtäviin Leppävirralle.

Työpäiväsi koostuvat lounasravintolan kassatehtävistä, avustavista keittiötöistä, asiakaspalvelusta ja yleisen siisteyden ylläpitämisestä. Tarkka työnkuva muokkautuu valittavan henkilön mielenkiinnon ja vahvuuksien mukaan.

Toivomme hakijalta kokemusta ravintola-alasta, omatoimisuutta sekä paineensietokykyä kiireen keskellä. Olet reipas ja iloinen asiakaspalvelija. Hygieniapassi vaaditaan.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen, ja työaika painottuu joustavasti aamu- ja päiväaikaan. Työssä noudatetaan matkailu- ja ravitsemisalan työehtosopimusta.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. 

Jos kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti oheisen hakemuslinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 RTK-henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.