(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija logistiikka-alalle Vantaalle!
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Asiakaspalvelija logistiikka-alalle Vantaalle!

 

Etsimme logistiikka-alan asiakkaallemme asiakaspalvelijaa kokoaikaiseen päivätyöhön toimistoympäristöön Vantaalle lentokentän läheisyyteen.

 

Tehtävänäsi on hoitaa asiakkaamme asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse sekä ulkoisten, että sisäisten sidosryhmien kanssa. Työpäiväsi tulevat olemaan vauhdikkaita ja ajoittain myös hektisiä. Työssäsi pääset hyödyntämään ratkaisukeskeistä ajattelutapaasi sekä can do -asennettasi ratkomalla kuljetuksiin ja tilauksiin liittyviä ongelmatilanteita. Tämä työ on juuri sinulle, mikäli koet haasteet motivoiviksi, olet parhaimmillasi pienessä kiireessä eikä hymysi hyydy tiukankaan paikan tullen.

 

Toivomme sinulta:

  • Ennen kaikkea reipasta asiakaspalveluasennetta
  • Paineensietokykyä sekä kykyä hallinnoida useampaa asiaa samanaikaisesti
  • Sujuvaa suomen ja englannin suullista sekä kirjallista kielitaitoa
  • Microsoft Office ohjelmistojen osaamista
  • Microsoft Office NAV osaaminen katsotaan eduksi
  • Logistiikka-alan tuntemus katsotaan eduksi

 

 

Mikäli koet olevasi etsimämme reipas asiakaspalvelija, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä sähköisen hakemuksen ja lisäämällä siihen myös CV:si ja palkkatoiveesi. Sovitun henkilön kanssa tehdään määräaikainen työsuhde Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta vuoden loppuun asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työsuhteessa noudatetaan logistiikan toimihenkilöiden työehtosopimusta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista Eezy Henkilöstöpalveluilla antaa Hanna Rättö, puh. 0403075110 / hanna.ratto@eezy.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.