Asiakaspalvelija liikenneasemalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Rovaniemeläinen 1973 perustettu liikenneasema Mäkipeura palvelee asiakkaitaan uusissa vuonna 2014 rakennetuissa tiloissa. Mäkipeura sijaitsee aivan nelostien varrella ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman huoltamon palveluita. Mäkipeuralta löytyy jokaiselle mielekäs ruokailuvaihtoehto, omien kahvilan tuotteiden, buffetin ja a la carten lisäksi saatavilla on Kotipizzan ja Hesburgerin maukkaat valikoimat.

Liikenneasema Mäkipeura etsii nyt vakituiseen työsuhteeseen reipasta työntekijää asiakaspalvelutehtäviin! Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelun lisäksi pikaruoka-annosten valmistus, tuotteiden esillelaitto, kassatyö ja siisteydestä huolehtiminen.

Mitä odotamme hakijalta: 

Työ ei edellytä koulutusta, aiempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Odotamme sinulta ahkeruutta, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Toivomme sinulta löytyvän valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa. 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kokopäivätyössä mukavan työyhteisön ympäröimänä uudehkolla liikenneasemalla. Työvuorot sijoittuvat kello 06 - 21 väliin ja ovat joustavasti sovittavissa. Palkkauksessa noudatamme Maravan työehtosopimusta, ottaen kuitenkin huomioon palkkatoiveet. Lupaamme kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa.

Työt alkavat sopivien tekijöiden löydyttyä.  Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mira Hyväri
HR-asiantuntija
0400 779 682
mira.hyvari@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511811
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Kemi, Keminmaa, Rovaniemi, Tervola, Ylitornio