(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Länsiterminaalin vilinään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsitkö palkitsevaa ja vaihtelevaa työtä? Meillä sitä on tarjolla! Etsimme  

 

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ LÄNSITERMINAALIIN

 

huolehtimaan suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaiden opastamisesta ja avustamisesta. Työ on vaihtelevaa ja sisältää eri tehtäviä: avaat ovet terminaalin herätessä, saatat liikuntarajoitteisia matkustajia, neuvot ja ohjaat heitä osaamillasi kielillä ja huolehdit tilojen siisteydestä laivavuorojen välissä. Työtä tehdään useassa vuorossa kaikkina päivinä työvuorolistan mukaan. Työtunteja viikossa kertyy 30 – 37,5 maanantaista sunnuntaihin. Palkka Tes 4, iltalisät, yölisät  ja sunnuntailisät sunnuntailta ja arkipyhiltä.

 

Odotamme sinulta aitoa ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta, suomen ja englannin kielen taitoa  ja joustavuutta tarttua siihen työtehtävään, joka kulloinkin varmistaa hyvän asiakaskokemuksen. Kaikki muu kielitaito on plussaa!

 

Tarjoamme hyvässä tiimissä vakituisen työn, jota saat tehdä itsenäisesti ja vastuullisesti. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. tavallista kattavampi työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntasetelit ja henkilökuntakerhot. Perehdytämme sinut tehtäviisi hyvin ja kannustamme rakentamaan oman urapolun ison talomme sisällä! Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa EA koulutusta, me järjestämme ja kustannamme sen.

 

Oletko hakemamme henkilö? Jos kiinnostuksesi heräsi, hae paikkaa . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.