(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija - Kundbetjänare - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Me Mobylifella haluamme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja pätevää huoltopalvelua mobiililaitteille. Asiakaskuntaamme ovat yksityiset kuluttajat, yritykset, jälleenmyyjät, maahantuojat, operaattorit, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet, joille tarjoamme parasta mahdollista palvelua. Päämääränämme on antaa liiketoiminnallenne lisäarvoa tarjoamalla käyttöönne osaavan henkilöstön, kilpailukykyiset hinnat ja nopean logistiikan.
Etsimme asiakasyrityksellemme Mobylifelle ruotsinkielentaitoista asiakaspalvelijaa valtuutettuun merkkihuoltoon asiakaspalvelun tehtäviin Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävässä aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kahdeksan kuukauden vuokratoimeksianto yhteistyössä Eilakaislan kanssa. Tämän jälkeen rekrytointi Mobylifen palkkalistoille on tilanteen mukaan mahdollinen.   

Tehtävän kuvaus

Päävastuullasi tehtävässä on mobiililaitteiden korvauskäsittely yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa, ja siihen liittyvä asiakaspalvelu. Tehtävässä menestyt hyvällä asenteella ja ratkaisuhakuisella asiakaspalvelutaidolla. Käytännön työssä vastaanotat mobiililaite-vahinkoilmoituksia ja teet korvauspäätöksiä sekä suullisesti että kirjallisesti. Työssä vaaditaankin erityisesti tehokasta ongelmaratkaisu- ja päätöksentekokykyä. Työ tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse samalla useita eri järjestelmiä selaten. Yhteen hiileen puhaltavassa tiimissä työskentelee palkattavan henkilön lisäksi kolme muuta henkilöä. Peruspalkan lisäksi saat kuukausittaiset bonukset riippuen omasta työpanoksestasi.   Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 8-18 välillä.   

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ratkaisuhakuisuutta sekä halua kehittyä asiakaspalvelijana. Tehtävään valittavilta henkilöltä edellytämme ruotsin kielen erinomaisen osaamisen lisäksi hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä korvauskäsittelystä. Perehdytämme työhön hyvin, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä – Asenne ratkaisee.  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mukavan työympäristön, jossa voit kehittyä vastuullisessa tehtävässä asiakaspalvelijana. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen työssä menestymiselle. Pääset työssä myös osaksi kehittyvää ja mielenkiintoista toimialaa.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.   Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 17.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.