(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija - Kundbetjänare - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Me Mobylifellä haluamme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja pätevää huoltopalvelua mobiililaitteille. Asiakaskuntaamme ovat yksityiset kuluttajat, yritykset, jälleenmyyjät, maahantuojat, operaattorit, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet, joille tarjoamme parasta mahdollista palvelua. Päämääränämme on antaa liiketoiminnallenne lisäarvoa tarjoamalla käyttöönne osaavan henkilöstön, kilpailukykyiset hinnat ja nopean logistiikan. Etsimme asiakasyrityksellemme Mobylifelle ruotsinkielentaitoista asiakaspalvelijaa valtuutettuun merkkihuoltoon asiakaspalvelun tehtäviin Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävässä aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kahdeksan kuukauden vuokratoimeksianto yhteistyössä Eilakaislan kanssa. Tämän jälkeen rekrytointi Mobylifen palkkalistoille on mahdollinen. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä pärjäät hyvällä asenteella ja ratkaisuhakuisella asiakaspalvelutaidolla. Työ on pääsääntöisesti mobiililaite-vahinkoilmoitusten vastaanottamista ja korvauspäätösten tekemistä sekä suullisesti että kirjallisesti. Tarvittaessa otat vastaan myös matkapuhelinhuoltoon liittyviä puheluita. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kommunikointitaitoa, ratkaisuhakuisuutta sekä kiinnostusta hyvään asiakaspalveluun ja mobiililaitteisiin. Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse samalla eri järjestelmiä selaten. Yhteen hiileen puhaltavassa tiimissä työskentelee palkattavan henkilön lisäksi kolme muuta henkilöä. Peruspalkan lisäksi saat kuukausittaiset bonukset riippuen omasta työpanoksestasi.

Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 8-18 välillä. 

Toivomme sinulta 

Tehtävään valittavilta henkilöltä edellytämme ruotsin kielen erinomaisen osaamisen lisäksi sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelu- tai myyntityöstä, korvauskäsittelystä, Apple iOs- ja Android-käyttöjärjestelmistä sekä laitteiden korjaamisesta tai huoltamisesta. Perehdytämme työhön hyvin, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mukavan työympäristön, jossa voit kehittyä vastuullisessa tehtävässä asiakaspalvelijana. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen työssä menestymiselle. Pääset työssä myös osaksi kehittyvää ja mielenkiintoista toimialaa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 28.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.