(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija konevuokraamoon
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Lahteen asiakaspalvelijaa konevuokraamoon. Työtehtäviin kuuluu työkalujen sekä työkoneiden vuokraamista ja vastaanottamista, niiden kevyttä huoltoa ja tarkastamista. Tehtäviin voi kuulua myös asiakaslaskutuksia maksupäätettä käyttäen (ei käteiskassaa). Työn suunniteltu alkamisaika marraskuun aikana. Asiakkaamme etsii työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on päivätyötä.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö omaa tuntemusta erilaisista työkaluista ja koneista. Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen ja viihdyt asiakaspalvelutyössä. Eduksi laskemme aikaisemman työkokemuksen konevuokraamosta tai esimerkiksi rautakaupasta / teknisenä myyjänä toimimisesta.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
6-12kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2019 mennessä.