(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija konevuokraamoon
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Ramirent Finland Oy
Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 300 toimipistettä kymmenessä maassa. Olemme Euroopan toiseksi suurin ja maailmassa kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Ramirentille asiakaspalvelijaa kesäksi Kouvolan vuokraamoon. Työtehtäviin kuuluu työkalujen sekä työkoneiden vuokraamista ja vastaanottamista, kevyttä huoltoa ja tarkastamista. Tehtäviin voi kuulua myös asiakaslaskutuksia ja muita asiakaspalvelu- ja kassatehtäviä. Työt alkavat viimeistään kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppupuolelle. Työ on kokoaikainen kesätyö.
Odotamme sinulta
Työntekijänä olet joustava, ripeä ja oma-aloitteinen. Pidät asiakkaiden palvelemisesta ja siitä että paikat varastossa pysyvät järjestyksessä. Nautit siitä, että saat työpäivän aikana hoitaa monipuolisia tehtäviä ja olet halukas oppimaan kesän aikana paljon uutta asiakaspalvelusta ja työvälineistä. Tuntemus erilaisista työkaluista ja koneista on eduksi, kuten myös ajokortti ja ajokokemus. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi rakennuspuolen käynyt, mutta tärkeintä on, että olet oikea tyyppi oikealla asenteella.
Muut tiedot
Täytä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi tai jos sinulta jo löytyy asiointiprofiili VMP:llä, niin käythän päivittämässä tietosi ajan tasalle ja soita toimistollemme puh. (05) 535 4344. Liitä hakemukseesi CV tai kerro hakemuksessasi muuten aiemmat työkokemuksesi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.
Kesto
noin 3kk
Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2019 mennessä.