(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, kokoaikainen, NutraQ, Kerava
Sana Pharma Marketing Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020
Kuvailetko itseäsi energiseksi ja innostavaksi? Oletko ratkaisukeskeinen sekä asiakaspalveluhenkinen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Asiakaspalvelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme NutraQ Finland Oy:lle kokoaikaista Asiakaspalvelijaa Keravalle. NutraQ Finlandilla pääset osaksi energistä ja innostavaa tiimiä ja sinulle tarjotaan tehtävään kattava perehdytys. Yrityksessä kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvistä tyypeistä halutaan pitää kiinni. Työllistyt aluksi tehtävään Studentworkin kautta.

Asiakaspalvelijan roolissa palvelet asiakkaita puhelimitse sekä sähköpostilla. Otat vastaan tiedusteluita asiakkailta ja vastaat heidän kysymyksiinsä, sekä soitat myös olemassa oleville asiakkaille esimerkiksi tervetuloa- ja palvelupuheluita. Vaikka tuotemarkkinointi- ja myynti hoidetaankin muualla kuin asiakaspalvelussa, odotamme kaikilta asiakaspalvelijoiltamme positiivista myyntihenkeä.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on halusi ja intosi tehdä töitä korkealla laadulla, annettujen standardien mukaisesti. Olet kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja sinulla on kyky löytää ratkaisu niihin. Osaat myös oivaltaa mahdolliset myynninpaikat.

NutraQ Finland Oy on perustettu vuonna 2008 ja sen tavoitteena on auttaa yrityksiä sijoittumaan olemassa oleville tai uusille markkinoille Suomessa ja Pohjoismaissa. NutraQ tarjoaa markkinoinnin, asiakaspalvelun ja IT-alan palveluita asiakkailleen, joihin kuuluvat Oslo Skin Lab ja VitaeLab. NutraQ:n organisaatiokulttuuri perustuu vahvasti arvoihin innovatiivinen, rohkea, vastuullinen ja kunnioittava. Tule mukaan kehittämään ja kasvattamaan NutraQ:ta! Lue lisää: https://www.nutraq.com/

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakasyhteydenpito puhelimitse ja sähköpostitse
 • Parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuloksellinen tuottaminen
 • Myyntipotentiaalin hyödyntäminen kaikissa asiakaskohtaamisessa
Odotamme sinulta
 • Aurinkoista ja ratkaisukeskistä asiakaspalveluasennetta
 • Tuloshakuisuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
 • Kiinnostuneisuutta liikuntaa, ravintoa sekä muita hyvinvointiin liittyviä teemoja kohtaan
Tarjoamme sinulle
 • Ihanat kollegat ja hyvän työilmapiirin
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kattavan tuoteperehdytyksen
 • Mahdollisuuden hyödyntää yrityksen lomaosakkeita Norjassa ja Espanjassa 

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.6.2020, mutta nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com)

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.