(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, kokoaikainen, EasyPark, Helsinki
EasyPark

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020
Onko laadukas asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Haluatko päästä huolehtimaan asiakastyytyväisyydestä yritykseen, jossa palvelun laatua todella arvostetaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiakaspalvelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, EasyParkille, energistä asiakaspalvelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on osa-aikainen (15-37,5 h/vko) ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme.
  
Asiakaspalvelijana työnkuvaasi kuuluu niin yritys- kuin henkilöasiakkaiden palvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä sosiaalisen median kanavissa. Asiakkaiden kysymykset liittyvät usein muun muassa laskutukseen ja teknisiin asioihin, joista opit kaiken tarvittavan tiimiltäsi perehdytyksen aikana. Työajat sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Tehtävä tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden toimia osana kannustavaa tiimiä ja työyhteisöä, joissa asiakastyytyväisyys ja palvelun laatu ovat toiminnan keskiössä.

EasyPark on mobiilipysäköintipalveluita tarjoava vakavarainen kolmen A:n kasvuyritys, joka on alallaan markkinajohtaja. EasyParkin palkitut älypuhelimia hyödyntävät palvelut auttavat autoilijoita löytämään parkkipaikkoja ja maksamaan pysäköinnistä jo 1200 kaupungissa yli 15 maassa. Yhtiö työllistää yli 350 henkilöä, joista Suomessa työskentelee yli 25. Teknologiamme auttaa lisäksi yrityksiä, palveluntarjoajia ja kaupunkeja pysäköinnin hallinnassa ja suunnittelussa. Teemme urbaania elämää helpommaksi – yksi parkkipaikka kerrallaan.

Pääasialliset tehtävät
  • Asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköpostitse
  • Asiakasviestintä somessa
Odotamme sinulta
  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Positiivista ja energistä asennetta
  • Itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
Tarjoamme sinulle
  • Kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut
  • Monipuoliset tiimin ja yrityksen virkistymistapahtumat
  • Kattavan perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen
  • Yrityskulttuurin, jossa arvot yhteistyö, rohkeus, muutos ja asiakkaiden rakastaminen näkyvät kaikessa tekemisessä
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@studentwork.com, 040 484 1598).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.