(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija kodinkoneasennuksiin (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Asiakasyrityksemme etsii vakituiseen työsuhteeseen Asiakaspalvelijaa kodinkoneasennuksiin!

Työ sisältää pääasiassa toimistolla puhelimitse tehtävää asiakaspalvelua. Tehtäväsi on vastaanottaa puheluita ja sähköposteja asiakkailta koskien uusien kodinkoneiden asennuksia sekä vanhojen koneiden huoltoja ja korjauksia. Työssäsi neuvot ja autat asiakkaita kodinkoneiden huolto- ja korjausasioissa sekä organisoit asentajien ja kodinkonekorjaajien aikatauluja. Osallistut työtilanteesta riippuen tarvittaessa myös itse kodinkoneiden (mm. astianpesukoneiden, kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden) asennuksiin asiakkaiden luona. Työskentely tapahtuu arkipäivisin ma-pe ja työpaikka sijaitsee Turussa.

Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen puhelintyöskentelystä, asiakaspalvelusta ja/tai kodinkoneiden huolto- sekä asennustöistä. Aikaisempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä asiakkaamme perehdyttää tehtävään erittäin hyvin. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää myös B-ajokorttia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.