(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija kiinteistöpalvelualalle
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

TL-Maint Oy tarjoaa niin taloyhtiöille kuin toimitilakiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistöhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin. Yritys tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. He huolehtivat kiinteistöjen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta aina ammattitaidolla ja ripeästi.

Haemme nyt asiakkaallemme TL-Maint Oy:lle ASIAKASPALVELIJAA Jyväskylän toimipisteeseen.

Työtä on tarjota aluksi 10–15 h/vko arkisin välille klo: 10:00-13:00, mutta viikoittainen työtuntimäärä voi nousta esimerkiksi tuurauksien ja erilaisten projektien vuoksi. Toivomme näin ollen työntekijältä joustavuutta. Keväällä 2021 kaavailtujen muutoksien myötä työtunnit muuttuvat täysiksi tunneiksi, jolloin työaika on maanantaista perjantaihin 08:00-16:00.

Työssäsi toimit monipuolisissa työtehtävissä hoitaen aluksi asiakaspalvelua sähköpostin välityksellä. Myöhemmin työtehtävä tulee pitämään sisällään myös puhelinvaihteen hoitoa, jossa tarvitaan englannin kielen osaamista. Työ pitää sisällään myös sähköisten järjestelmien ylläpitoa. Toivomme hakijalta tehtävään sopivaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Kiinteistöalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta haluamme kuulla sinusta, vaikka ala ei olisi sinulle entuudestaan tuttu, sillä tässä työssä oikea asenne ja halu oppia ovat avain asemassa.

Sopimus työtehtävään solmitaan Go On:n kautta. Jos koet olevasi etsimämme asiakaspalvelun ammattilainen tähän työtehtävään, jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 25.10.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen / 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi