(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, kiertotalouteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haluatko olla osana rakentamassa vastuullisempaa kiertotaloutta?

Haemme asiakkaallemme Destaclean Oy:lle asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteiseen vastaamaan Espoon pisteen arjen sujuvuudesta. Destaclean Oy on vuonna 1998 perustettu kotimainen, yksityisomisteinen materiaalien kierrätysalan yhtiö. Destacleanin tavoitteena on edistää jätelain mukaista materiaalien kierrätystä kehittämällä hyödyllisiä kierrätysmateriaaleja ja -tuotteita. Yritys toimii koko rakennusjätteiden kierrätysketjussa alkaen jätteiden vastaanotosta ja päättyen käsittelyvaiheiden jälkeen materiaalien innovatiiviseen kierrätyskäyttöön.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tehtävä on erinomainen tilaisuus henkilölle, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta toimisto- tai asiakaspalvelutehtävistä syventää omaa ammattitaitoaan kotimaisen yksityisomisteisen yrityksen palveluksessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, työpäivät ovat arkisin 6.30-18 välillä. Tehtävästä maksetaan kiinteä, hyvä kuukausipalkka sekä käytössä on liikuntasetelietu. Työyhteisö on tiivis ja viihtyisä, pääosin työsuhteet ovat olleet heillä pitkiä. Tuleva työpaikkasi sijaitsee Espoossa, johon pääset sujuvasti julkisilla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuvasi?
Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, tietokoneen käyttö, puu- ja  rakennusjätteen vastaanotto, sekä materiaalin laaduttaminen sekä kuormakirjojen teko. Tehtävässä ohjeistat asiakkaita myös ulkona esim. vaaka-asemalla. Vastaat myös omalta osaltasi alueen siisteydestä yhdessä muun tiimin kanssa. Asiakkaat koostuvat pääasiassa kuljetusliikkeistä.

Mitä odotamme sinulta?
Asiakaspalveluhenkilöltä odotamme hyvää tilanteenlukutaitoa ja paineensietokykyä väliin hektisissä työtilanteissa. Olet helposti lähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys, joten ennakkotietoja tai osaamista et tarvitse alalta. IT-taidot sinulla tulee olla jo ennestään. Tavallisimpien toimisto-ohjelmien käyttö sujuu sinulta hyvin, ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Eduksi katsotaan englannin kielen taito. Koulutusvaatimusta tehtävään ei ole.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa!

Rekrytointi tehdään yhdessä WorkPowerin kanssa ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävään jo tänään hakulomakkeella. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi että hakukirjeen palkkatoiveineen. Viimeinen hakupäivä on 16.01. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa HR Trainee Paula Takkinen

Arkisin kello 9-15 p. 044 745 5170 tai paula.takkinen@workpower.fi


Avainsanat: asiakaspalvelija, kokopäivätyö, vakituinen, kiertotalous