Asiakaspalvelija, kesätyö, Villa Elfvikin luontotalo
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Villa Elfvikin luontotalo on Espoon kaupungin ympäristövalistuskeskus ja arvokas jugend-huvila. Tarjoamme kävijöillemme tietoa ja elämyksiä luonnosta sekä vinkkejä kestävään elämäntapaan. Kestävät toimintatavat näkyvät myös talon päivittäisessä toiminnassa. Luontotalo sijaitsee Laajalahden luonnonsuojelualueen laidalla.

Luontotalo on tällä hetkellä suljettu 30.4.2021 asti. Vaikka luontotalo olisi suljettu kesälläkin, tarvitsemme silti asiakaspalvelun kesätyöntekijän luontotalon vakiohenkilökunnan vuosilomien ja talon ylläpidollisten töiden takia.

Asiakaspalvelun kesätyöntekijä muokkaa Villa Elfvikin luontotalon internet-aineistoja saavutettaviksi sekä osallistuu luontotalon asiakaspalveluun ja yleisön opastamiseen, mikäli talo voidaan avata yleisölle. Lisäksi hän osallistuu luontotalon pihatöihin ja talon ylläpidon töihin.

Työpaikan nimi: Villa Elfvikin luontotalo
Työaika: 36,75 h/vko, liukuva työaika
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Korkeakouluopiskelija, jolla on 1-2 vuoden opinnot suoritettuna luonnon/ympäristönsuojelutieteelliseltä alalta.

Tehtävässä edellytetään: Microsoft-ohjelmien hyvää hallintaa, luonnon tuntemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, sujuvaa suomen kielen ja muuta kielitaitoa sekä hyvää yhteistyökykyä.

Arvostamme: Asiakaspalvelukokemusta, taitto-ohjelmien hallintaa, kokemusta käytännön ulkotöistä sekä kiinnostusta luonto- ja ympäristökysymyksiin.

Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että kehittämistehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -viestinnässä. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot