(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, kesätyö, St1, Helsinki
St1 Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Oletko sosiaalinen henkilö, joka viihtyy työskennellesään ihmisten parissa? Kiinnostaisiko sinua työskennellä mielenkiintoisessa asiakaspalveluroolissa tunnetussa energia-alan yhtiössä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme asiakaspalvelun kesätyöntekijä St1 Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme St1:lle asiakaspalvelijaa kesätöihin Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen, ja tulet työllistymään suoraan St1:lle. Kesätyö alkaa toukokuun puolivälissä ja päättyy elokuun lopussa. 

Tehtävässä pääset työskentelemään St1:en asiakaspalvelutiimissä, jossa toimenkuva koostuu monipuolisista asiakaspalvelu- ja toimistotyötehtävistä. Keskeisenä tehtävänäsi on tehdä laadukasta asiakaspalvelua pääsääntöisesti puhelimitse sekä sähköpostitse liittyen St1-korttihakemusten käsittelyyn. Autat asiakkaita vastaamalla heidän kysymyksiinsä St1:en palveluihin liittyen sekä autat mahdollisten ongelmatilanteiden kanssa, esimerkiksi korttien kanssa. Tehtävässä pääset työskentelemään uusissa tiloissa Pasilan Triplassa viihtyisässä työyhteisössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea positiivista ja innostunutta asennetta sekä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, aikaisemmat kokemukset asiakaspalvelun tehtävistä nähdään eduksi!

St1 keskittyy polttoaineiden markkinointiin, öljynjalostukseen ja uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on 1300 St1- ja Shell-jakeluasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä, ja sen palveluksessa on tällä hetkellä kaikkiaan noin 770 henkilöä.

www.st1.fi/
 

Pääasialliset työtehtävät

  • Asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköpostitse
  • Asiakkaiden neuvominen ongelmatilanteissa ja kysymyksiin vastaaminen
  • Muut asiakaspalvelun tehtävät

Odotamme sinulta

  • Positiivista ja innostunutta asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan
  • Kokemusta asiakaskohtaamisista tai asiakaspalvelusta
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista, ruotsin kielen osaaminen nähdään eduksi

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia
  • Kattavan perehdytyksen ja tilaisuuden kartuttaa osaamistasi
  • Mukavat kollegat sekä innostavan ja dynaamisen työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä
 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.