(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Kesätöihin, K-Citymarket Nokia
K-Citymarket Nokia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan.

Haemme asiakkaallemme Nokian K-Citymarketille rivakkaotteisia ja iloisella asenteella varustettuja ASIAKASPALVELIJOITA tuoretavaraosastolle sekä palvelutiskille kesätöihin määräaikaisiin ja osa-aikaisiin n. 30h/vko työsuhteisiin. Työt alkavat noin kesäkuun alusta ja jatkuvat arviolta elokuun loppuun. Työssä mahdollisuus jatkaa myös syksyllä esim. viikonloppupainotteisesti.

Edellytämme hakijoilta:
- Iloista asiakaspalveluasennetta
- Positiivista ja reipasta mieltä
- Suomen kielen osaamista

Citymarketissa työskennellään reippaassa tahdissa, rennossa ja hauskassa porukassa. Citymarket tarjoaa työntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia. Kaupassa opit asiakaspalvelutaitoja ja kehittämään vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952