Asiakaspalvelija kesän ajaksi
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haemme asiakkaallemme asiakaspalvelun ammattilaista kesän ajaksi. Asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluu mm. asiakasneuvonta ja tilausten tekeminen sekä muiden myyntiin liittyvien asioiden hoitaminen. Asiakkaiden kanssa yhteydenpito tapahtuu sähköpostin, puhelimen ja chatin välityksellä. Asiakkaita ovat sekä jälleenmyyjät että kuluttaja-asiakkaat. Asiakkaan tuotevalikoima on laaja kattaen rakentamisen, remontoinnin, sisustuksen sekä ruoanlaiton tuotteet ja tarvikkeet niin sisälle kuin ulos. Tuotteiden tunteminen on tässä työssä tärkeää.

Valitulta työntekijältä toivotaan Office-ohjelmistojen hallinta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä itsenäiseen työhön. Suomen kielen lisäksi englannin kieli tulee olla hallussa. Ruotsin kielen hallinta on eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa valitulle mielenkiintoisen työpaikan, jossa on monipuolisesti työtehtäviä. Tarjolla on rento ja mukava työyhteisö sekä hyvät henkilökuntaedut. Mahdollisuus etätyöhön. 

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ja liitä mukaan myös CV:si.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan, aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Satu Liukkonen
HR-koordinaattori

Eezy Mikkeli

+358407580887

satu.liukkonen@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442417
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Savo, Mikkeli