(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija kesäksi huolenpitosopimushallinnointiin K Auto Oy, Vantaa
K Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Haluatko olla meidän kesän pelastaja? Oletko aidosti kiinnostunut autoista ja asiakaspalvelusta? Innostaako erilaiset asiakaskohtaamiset ja työnteko erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä tehdään tarkkuutta vaativaa työtä, reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja mukavassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneen ja ahkeran kesätyöntekijän huolenpitosopimustiimiin huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Olet tärkeä osa pientä tiimiämme, jonka tehtävänä on ylläpitää ja hallinnoida asiakkaidemme huolenpitosopimuksia. Kesätyöntekijänä pääset palvelemaan laajaa asiakaskuntaamme ja jälleenmyyjäverkostoamme huolenpitosopimuksiin liittyvissä asioissa. Kesätyöntekijänä käytät IT-järjestelmiä sujuvasti, selvittelet asioita eri lähteistä ja ennen kaikkea olet valmis oppimaan uutta nopeassa tahdissa. Työskentelet tarkasti ja osaat ottaa vastuuta työstäsi. Kokemus autoalalta tai jopa huolenpitosopimuksista, on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai opintoja (esim. autoinsinööri-AMK).

Odotamme sinulta:

- MS Office -työkalujen osaamista (Excel ja Word)
- autoalan tuntemusta, mielellään jälkimarkkinoinnista
- iloista asiakaspalveluasennetta
- itsenäistä päätöksentekokykyä ja tarkkuutta
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalle toukokuu 2019 - syyskuu 2019 (tarkempi kesto sovitaan myöhemmin).

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Tolvanen, puh 050 3905 305. 
Lähetä hakemuksesi 8.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


-------------------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa.


Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä