(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Jyväskylä
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018
Etsimme radonmittaus palveluita tarjoavalle asiakkaallemme työntekijää tehtävään, jossa päivittäiset työt vaihtelevat asiakaspalvelusta ja itsenäisestä toimistotyöskentelystä liikkuvaan radonmittareiden asennustyöhön asiakasrajapinnassa.

Toivomme hakijoilta positiivista työnteon asennetta ja palvelualttiutta. Olethan luonteeltasi oppimishaluinen, tarkka ja sopivan sosiaalinen. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten pohjakoulutuksella ei ole merkitystä, oikea asenne, itseohjautuvat työskentelytavat sekä hyvin hoidetut aiemmat työsuhteet ratkaisevat.

Työ on kokopäiväinen, tehtävä aloitetaan vuokratyösuhteena, jonka jälkeen henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Työ sisältää ajoittain matkustamista kotimaassa, joten olethan valmis matkustamaan työn puolesta. Ajokortti ja sujuva suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito ovat välttämättömyys työssä menestymiseen.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja olet halukas työllistymään suomalaiseen, yksityisomisteiseen toimialansa edelläkävijään, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Lisätiedot Senni Tossavaiselta numerosta 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi