(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija - Jyväskylä, Laukaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Kellfri on laajan valikoiman tarjoava, edullisten ja laadukkaiden Ruotsissa suunniteltujen maatalouden työvälineiden tarjoaja. Konseptista valmiiseen tuotteeseen ulottuvan laadunvarmistuksen kautta autamme asiakkaitamme heidän ydintoiminnoissaan. Kellfrin toiminta perustuu asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kunnioittamiseen. Kiinnostumalla aidosti asiakkaidemme prosesseista, pystymme jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen. https://www.kellfri.fi
Etsimme Kellfrille reipasta asiakaspalvelutyöntekijää kausiluontoiseen työhön Jyväskylän Leppävedelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhteen arvioitu kesto on elokuun loppuun saakka. Eilakaisla avustaa hakuprosessissa ja työsuhde tullaan solmimaan henkilöstövuokrauksena Eilakaislan kanssa. Työsuhde on kokoaikainen, mutta myös osa-aikainen työskentely on mahdollista maalis-huhtikuun ajan.
Asiakaspalvelijana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen puhelimitse ja paikan päällä sekä myyntiin liittyvät tehtävät. Toimenkuvaasi kuuluu myös yrityksen edustaminen messutehtävissä kesäsesongin aikaan.

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipasotteinen ja sosiaalinen. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja myynnistä sekä tekninen osaaminen/harrastuneisuus. Toivomme sinulta ennen kaikkea intoa ja halua oppia uutta. Arvostamme englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi (emoyhtiö Ruotsissa). 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi