(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Jimm's PC Storeen!
Jimm's PC-Store Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Nyt on huippupaikka tarjolla! Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja tietotekniikasta? Haluatko olla osa asiantuntevaa tiimiä, jossa on tekemisen meininki? Haemme nyt Jimm’sille yrityksen kasvua tukemaan kahta uutta asiakaspalvelijaa.

Etsimme Jimm's PC Store Oy:lle Turkuun kahta reipasta, tietotekniikasta kiinnostunutta asiakaspalvelutyöntekijää pääosin puhelimessa, chatissä ja sähköpostitse tapahtuvaan asiakaspalvelutyöhön. Työt alkavat heti, kun sopivat osaajat löytyvät.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät eri palvelukanavissa (puhelin, sähköposti ja sosiaalinen media). Työtä tehdään päivisin, iltaisin, öisin sekä viikonloppuisin, sillä asiakaspalvelu on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalveluun kuuluu myös tilausten käsittelyä, myyntiä sekä teknistä tukea. Tarvittaessa tehtävänkuvaan voi kuulua myös myymälässä tapahtuvaa asiakaspalvelua sekä muita noutopalvelumyymälän tehtäviä.

Odotamme sinulta asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä asennetta sekä kiinnostusta tietotekniikkaan ja yrityksen toimialaan. Tunnet jo ennestään IT-komponentteja ja koneita työn, opintojen ja harrastuksen kautta. Henkilönä olet itseohjautuva, reipas, järjestelmällinen, vastuuntuntoinen, luotettava ja avulias. Haluat oppia ja kehittyä työssäsi ja sitoutua tehtävääsi. Toteutat asiakaspalvelua laadukkaasti ja tehokkaasti. Hoidat työsi itseohjautuvasti ja pidät kiinni siitä mitä lupaat. Pystyt työskentelemään kaikkina vuorokaudenaikoina sekä viikonpäivinä, ja osaat palvella asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kokoaikaisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, loistavan työporukan ja mahdollisuuden työskennellä alan huipputuotteiden parissa.

Työtehtävä on aluksi kuuden kuukauden mittainen määräaikaisuus Baronan kautta. On mahdollista, että työt jatkuvat pidemmälläkin tähtäimellä.

Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 28.5.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti!

Jos jokin jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja tehtävästä, soita Katille Baronalle p. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa ke 20.5. klo 9-11 välisenä aikana.

_Haluamme turvata työnhakijoidemme turvallisuuden ja toteutamme ensimmäisen kierroksen haastattelut reaaliaikaisina videohaastatteluina. _