(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Jimm's PC Storeen Turkuun
Jimm's PC-Store Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Nyt on huippupaikka tarjolla! Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja tietotekniikasta? Haluatko olla osa asiantuntevaa tiimiä, jossa on tekemisen meininki? Haemme nyt Jimm’sille uutta asiakaspalvelijaa yrityksen kasvua tukemaan.

Etsimme Jimm's PC Store Oy:lle Turkuun reipasta, tietotekniikasta kiinnostunutta asiakaspalvelutyöntekijää pääosin puhelimessa, chatissä ja sähköpostitse tapahtuvaan asiakaspalvelutyöhön. Työt alkavat maaliskuussa 2021.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät eri palvelukanavissa (puhelin, sähköposti ja sosiaalinen media). Työtä tehdään päivisin, iltaisin, öisin sekä viikonloppuisin, sillä asiakaspalvelu on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalveluun kuuluu myös tilausten käsittelyä, myyntiä sekä teknistä tukea. Tarvittaessa tehtävänkuvaan voi kuulua myös myymälässä tapahtuvaa asiakaspalvelua sekä muita noutopalvelumyymälän tehtäviä.

Odotamme sinulta asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä asennetta sekä kiinnostusta tietotekniikkaan ja yrityksen toimialaan. Tunnet jo ennestään IT-komponentteja ja koneita työn, opintojen ja harrastuksen kautta. Henkilönä olet itseohjautuva, reipas, järjestelmällinen, vastuuntuntoinen, luotettava ja avulias. Haluat oppia ja kehittyä työssäsi sekä sitoutua tehtävääsi.

Omaat tavoitteellisen työasenteen ja asetetut myyntitavoitteet motivoivat sinua ylittämään itsesi. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia. Sinulla on kyky kuunnella asiakasta ja pystyt omalla asiantuntemuksellasi tarjoamaan asiakkaalle erilaisia hänen tarpeitaan vastaavia ratkaisuja. Hoidat työsi itseohjautuvasti ja pidät kiinni siitä mitä lupaat. Pystyt työskentelemään kaikkina vuorokaudenaikoina sekä viikonpäivinä, ja osaat palvella asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kokoaikaisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, loistavan työporukan ja mahdollisuuden työskennellä alan huipputuotteiden parissa!

Työtehtävä on aluksi kuuden kuukauden mittainen määräaikaisuus Baronan kautta. On mahdollista, että työt jatkuvat pidemmälläkin tähtäimellä.

Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 5.3.2021 mennessä.

Jos jokin jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja tehtävästä, soita Katille Baronalle p. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa ti 23.2. klo 9-10.30 ja 1.3. klo 14-15.30 välisinä aikoina.