Asiakaspalvelija Jimm's PC-Storeen Turkuun
Jimm's PC-Store Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Nyt on huippupaikka tarjolla! Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja tietotekniikasta? Haluatko olla osa asiantuntevaa tiimiä, jossa on tekemisen meininki? Haemme nyt Jimm’sille uutta asiakaspalvelijaa yrityksen kasvua tukemaan.

Etsimme Jimm's PC-Store Oy:lle Turkuun reipasta, tietotekniikasta kiinnostunutta

asiakaspalvelutyöntekijää

pääosin puhelimessa, chatissä ja sähköpostitse tapahtuvaan asiakaspalvelutyöhön.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät eri palvelukanavissa (puhelin, sähköposti ja sosiaalinen media). Työtä tehdään päivisin, iltaisin, öisin sekä viikonloppuisin, sillä asiakaspalvelu on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalveluun kuuluu myös tilausten käsittelyä, myyntiä sekä teknistä tukea. Tarvittaessa tehtävänkuvaan voi kuulua myös myymälässä tapahtuvaa asiakaspalvelua sekä muita noutopalvelumyymälän tehtäviä.

Odotamme sinulta asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä asennetta sekä kiinnostusta tietotekniikkaan ja yrityksen toimialaan. Tunnet jo ennestään IT-komponentteja ja koneita työn, opintojen ja harrastuksen kautta. Henkilönä olet itseohjautuva, reipas, järjestelmällinen, vastuuntuntoinen, luotettava ja avulias. Haluat oppia ja kehittyä työssäsi sekä sitoutua tehtävääsi.

Omaat tavoitteellisen työasenteen ja asetetut myyntitavoitteet motivoivat sinua ylittämään itsesi. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia. Sinulla on kyky kuunnella asiakasta ja pystyt omalla asiantuntemuksellasi tarjoamaan asiakkaalle erilaisia hänen tarpeitaan vastaavia ratkaisuja. Hoidat työsi itseohjautuvasti ja pidät kiinni siitä mitä lupaat. Pystyt työskentelemään kaikkina vuorokaudenaikoina sekä viikonpäivinä, ja osaat palvella asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kokoaikaisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, loistavan työporukan ja mahdollisuuden työskennellä alan huipputuotteiden parissa!

Työtehtävä on aluksi kuuden kuukauden mittainen määräaikaisuus Baronan kautta. On mahdollista, että työt jatkuvat pidemmälläkin tähtäimellä. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan osaajan löytyessä.

Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 1.12. mennessä.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja tehtävästä, soita Katille Baronalle p. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa to 19.11. klo 14-15.30 ja ti 24.11. klo 15-16 välisinä aikoina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400909
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Asiakaspalvelu/palvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (kati.blinnikka-pullola (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 370 8435
  • Sijainti: Turku