Asiakaspalvelija huoltoon
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät
työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara.
Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Vantaan toimipisteeseen asiakaspalvelijaa työnjohdon tukitehtäviin huollon asiakaspalvelupisteelle.

Asiakas on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Tehtäviin kuuluu huollon koordinointi, työnjohdon tukityöt asiakaspalvelupisteellä sekä erilaisten kirjauksien syöttämistä tietojärjestelmiin. Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkoon sekä erinomaiset etenemismahdollisuudet pitkälläkin aikavälillä.

Edellytämme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, teknistä koulutusta, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä. Ruotsin kielen taito on plussaa. Lisäksi arvostamme hakijalta aiempaa kokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä sekä korjaamon työnjohdon tehtävistä.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, haethan tehtävään kotisivujemme kautta heti!

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa:

Viikot 28-29:
Jenni Kempas
Henkilöstökoordinaattori
jenni.kempas@workpower.fi

Viikot 30-31:
Erica Ollikainen
Henkilöstöassistentti
erica.ollikainen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1153782
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa