(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija / huoltoneuvoja
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Löydämmekö seuraavaksi sinut vastaanottamassa asiakkaitamme tiskillä hymyssä suin? Haemme Tampereen Volvo Truck Centeriin 
 
ASIAKASPALVELIJAA / HUOLTONEUVOJAA

Asiakaspalvelijana olet asiakkaidemme ensimmäinen kontakti, kun he tuovat kuorma- tai linja-autoa huoltoon tai soittavat varatakseen huollon. Sinun tehtäväsi on päästä selville asiakkaan ongelmasta heti ensimmäisessä keskustelussa ja ohjata asiakkaan ajoneuvo eteenpäin ammattitaitoisille mekaanikoillemme. Koska asiakkaamme ovat ammattiautoilijoita, on sinunkin tiedettävä, missä autossa on kytkin ja mitä virkaa ahtimella on autossa. Töiden vastaanoton ja korjaamotyön myynnin lisäksi pidät yhteyttä asiakkaisiin, myyt varaosia sekä laskutat kauttasi tulleet työt. Asiakaspalvelutiskillämme on välillä hulinaa, joten hyvä paineensietokyky on tehtävässä olennaista. 

Meille asiakas on ykkönen ja asiakkaidemme autojen käyttöaste on kaikki kaikessa. Sinä olet tässä merkittävässä osassa. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset paljon halua palvella asiakkaita hyvin ja intoa kehittyä tehtävässä. Sinulla pitää olla kyky ja halu viestiä selkeästi ja asioita edistävällä tavalla suomeksi ja englanniksi. 

Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työyhteisön, hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä ajantasaiset tietojärjestelmät, joilla teet työtäsi. Tule osaksi osaavaa ja mukavaa joukkoamme! 

Täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 30.1.2019 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jani Rajamäki, puh. 010 655 6234.