(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Helsinkiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Tykkäätkö kohdata työssäsi erilaisia ihmisiä ja tuoda omalla pirteällä olemuksellasi hymyn asiakkaiden huulille? Nautitko siitä, että pääset mahdollistamaan erinomaisia asiakaskokemuksia? Mikäli vastasit kyllä, saattaisi tässä olla juuri sinulle sopiva, huumorilla höystetty työpaikka. Etsimme nyt iloista ja positiivisella asenteella varustettua asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme autokorjaamoon. 

Työnkuvaus:

Tämä Helsingin Malmilla sijaitseva autohuoltoa ja -maalauksia tarjoavassa yrityksessä sinun tehtävänäsi olisi yleiset asiakaspalvelutehtävät autokorjaamossa sekä automaalaamossa, puhelinvaihteen ylläpito, tilausten vastaanotto, asiakkaiden laskutus sekä tarjouspyyntöihin vastaaminen. Työaika on maanantaista perjantaihin ja klo 8-17 välisenä aikana. Työllistyisit ensin WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Aloitus mahdollisuuksien mukaan heti. 

Toivomme & tarjoamme:

Tehtävään sisältyy runsaasti kommunikointia asiakkaiden sekä muun henkilökunnan kanssa. Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot, hyvän huumorintajun sekä positiivisen asenteen työtä kohtaan. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta kuitenkin plussaa. Iloisuus on tässä tehtävässä tärkeintä.

Palkkauksesta voidaan neuvotella, mutta käytössä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimus. Tässä työpaikassa fiilis on aina korkealla ja seuranasi on joka päivä mukavat työkaverit, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660