(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELIJA, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2019
Me olemme Telia Datainfo; digitaalinen, siksi pieni ja ketterä!, Mobilisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa ensiluokkaisella käyttäjäkokemuksella. Investoimme voimakkaasti palveluiden digitalisointiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Osana kansainvälistä konsernia tarjoamme kilpailukykyiset hinnat. Nyt olemme alamme nopeimmin kasvavia yrityksiä ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Euroopan paras! Olemme innovatiivinen haastaja, jonka kansainväliset palvelut mahdollistavat toimintasi nopean kehittämisen. Jatkuvasti kasvava palvelutarjontamme on aina online ja saumattomasti liitettävissä toimintaympäristöösi.

 

Tässäkö sinun seuraava haasteesi?

Etsimme nyt Telia Datainfolle reipasta ja energistä ASIAKASPALVELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Tämä on loistava tilaisuus tiimipelaajalle. Olet tehtävässä osa asiakaspalvelutiimiä. Tiimi työskentelee yhdessä Helsingissä korkealaatuisen asiakaspalvelun luomiseksi niin kotimaassa kuin maailmanlaajuisesti. Taustalla on osaava ja energinen tiimi, jossa yhteishenki on hyvin tärkeässä roolissa! Työsuhde solmitaan Manpowerin ja tulevan työntekijän välillä - tehtävää alkaa sopimuksen mukaan niin pian kuin mahdollista.

Odotamme sinulta

Sinulla on intohimoa asiakaspalvelutyöhön ja olet tarmokas tiimipelaaja. Omaat jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä nykypäivän asiakaspalvelu vaatii. Olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä asiakasympäristössä. Puhut sujuvasti sekä suomen että englannin kieltä. Olet sosiaalinen ja asiakaskeskeinen can do -asenteella varustettu joukkuepelaaja.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisella toimialla monipuolisen tehtävän johtavan toimijan palveluksessa - tämä on äärimmäisen hyvä tapa päästä tutustumaan toimialaan! Hyvät työvälineet, toimitilat ja erittäin mukavat työkaverit sekä sopivan rennon & tekevän työyhteisön

Miksi sinun kannattaa hakea juuri Telia Datainfolle?

Telia Datainfo on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat, opit ja kehityt ammattilaisena esimerkiksi työskentelemällä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa tai nostamalla roolisi uudelle tasolle kokeilukulttuurimme hengessä. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstäsi että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää välittömästi rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla ilmoituksessa olevaa "Hae"-painiketta Manpowerin sivulla. Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.