(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019
Asiakasyrityksemme on kansainvälisesti toimiva suomalainen teollisuusyritys ja toimialansa johtavia yrityksiä maailmanlaajuisesti. Yritys palvelee asiakkaitaan jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Tämä tehtävä haastaa, tuo onnistumisen tunteita ja antaa mahdollisuuden loistaa asiakaspalvelijana. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävä ei vaadi teknistä osaamista, vaan aitoa paloa asiakastyöhön ja auttamiseen. Lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Yrityksen asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan 24/7. Asiakkaat ovat valvomoita, tavallisia hissin käyttäjiä sekä talon sisäisiä työntekijöitä, kuten asentajia. Asiakastilanteet ovat monipuolisia ja asiakkaat erilaisia. Olet mukana testihälytyksissä, vastaanotat vikailmoituksia ja keskustelet asentajien kanssa kohteista. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, aamuvuoro 06-14, iltavuoro 14-22 ja yövuoro 22-06.

Tarjoamme


* Loistavan työkokemuksen innovatiivisessa globaalissa yrityksessä
* Mahdollisuuden haastaa itsensä ja loistaa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä
* Yhdessä tekemiseen ja työntekijöiden kehittämiseen uskovan yrityskulttuurin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tulet työskentelemään:


* 20 hengen asiakaspalvelutiimissä
* Asiakaspalvelussa, joka on pääkontaktipiste kaikille yhteydenotoille
* Erilaisten asiakkaiden ja sidosryhmien parissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Asiakaspalvelukokemusta
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky mukautua asiakkaan tilanteeseen
* Joustava asenne työtehtäviin, joskus on kiirettä ja toisinaan paljon rutiineja
* Sujuva englannin ja suomen kielen taito


Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vuorotyöstä ja ruotsin kielen taito. Teknistä osaamista ei odoteta, vaan kaikki tarvittava opetetaan sinulle työssä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Määräaikainen 31.12.2019 asti
* Sijainti: Helsinki, 00440
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille mailto:hel02@academicwork.fi.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Yritys on kansainvälisesti toimiva suomalainen teollisuusyritys ja toimialansa johtavia yrityksiä maailmanlaajuisesti. He tarjoavat kokonaisratkaisuja asiakkailleen aina tuotannosta ja merenkulusta huolto- ja modernisointipalveluihin asti. Yrityksessä uskotaan yhdessä tekemisen kulttuuriin ja työntekijöitä tuetaan vahvasti urakehityksessä.