(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Helsingin ydinkeskustaan!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019
Etsitkö osa-aikaista työtehtävää opintojesi oheen? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme huolellista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa Helsinkiin. Tehtävä sopii erityisesti alkuvaiheen opiskelijalle ensimmäiseksi toimistotyöksi, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Lue lisää ja hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakaspalvelijana Helsingin toimipisteessä. Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu asiakaskyselyihin vastaaminen puhelimitse ja sähköpostitse ja myönnettyjen luottojen ylläpitoon liittyvät tehtävät. Lisäksi työtehtävät sisältävät vaihtelevia toimistotehtäviä sekä muita yleisiä asiakaspalvelutehtäviä. Asiakaspalvelijana työskentely tapahtuu aamupäivisin 9.00-13.00 välisenä aikana, 1-3 päivänä viikossa.

Tarjoamme


* Osa-aikatyön
* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
* Myönnettyjen luottojen ylläpitotehtävät
* Päivittäiset toimistotehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Korkeakouluopinnot (esim. kaupallinen) alkuvaiheessa
* MS Office-ohjelmien hallinta
* Luotettava ja huolellinen työote
* Sujuva suomen kielen taito, ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi


Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Oma-aloitteinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, 6-12h /vko
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Cashbuddy Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Cashbuddy Oy{target="_blank"} on suomalainen osakeyhtiö. Cashbuddy Oy kuuluu ruotsalaiseen JSM Financial Groupiin, joka on palvellut yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Cashbuddy on rekisteröity aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin ja toimii Suomen lainsäädännön mukaan.