(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Etsimme asiakkaallemme Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy:lle kahta kokoaikaista ja kahta osa-aikaista asiakaspalvelijaa. Asiakaspalvelutiimi kaipaa vahvistusta lisääntyneiden tilausmäärien takia ja nyt samme työllistää henkilöitä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Taksikeskus sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Asiakaspalvelijan tehtävä on välittää Kela-korvattavia taksimatkoja sekä varmistaa, että henkilöillä, joille varaus tehdään, on oikeus Kelan korvaamaan matkaan. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä ja tilannetajua. Arvostamme aitoa halua työskennellä ja kehittyä asiakaspalvelutyössä, aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja ruotsin kielen osaamista. Aluetuntemuksesta on tehtävässä hyötyä. Osan asiakaspalvelijoista tulee kyetä puhumaan ruotsia niin hyvin, että ovat heti koulutuksen jälkeen valmiita työskentelemään myös ruotsiksi. Kaikkien hakijoiden kohdalla ruotsinkieli on etu.

Työ alkaa kattavalla kahdeksan päivän palkallisella perehdytyksellä, koulutuspäivät kestävät 6 - 8 tuntia.

Taksikeskus on auki maanantaista sunnuntaihin 24 tuntia vuorokaudessa. Työ on 3-vuorotyötä ja osa-aikaisten työntekijöiden tulee pystyä työskentelemään 1 - 3 vuoroa eli noin 6 - 24 tuntia viikossa. Vuorot painottuvat etenkin maanantaista keskiviikkoon noin klo 9 - 15 välille. Kaikki työntekijät tekevät vähintään yhden päivävuoron viikossa eli työ ei ole pelkästään ilta- ja viikonloppupainotteista. Työntekijöiltä toivotaan valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa kaikkina viikonpäivinä sekä mahdollisuutta lähteä työvuoroihin nopeallakin varoitusajalla.


Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Hyvää tietoteknistä osaamista
- Suomen ja englannin kielen hallintaa, ruotsin kielen taito on hakijalle hyvin suureksi eduksi
- Tarkkuutta ja huolellista työotetta
- Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, puhelintyökokemus luetaan eduksi
- Kykyä toimia paineen alla haastavissakin tilanteissa
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta työntekoon


Tarjoamme sinulle

- Kattavan perehdytyksen sekä koulutuksen
- Viihtyisän työympäristön
- Mukavan ja kehutun työyhteisön
- Joustavat työvuorot


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä. Toimithan siis ripeästi! Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 5817 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi