(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
Etsimme asiakkaallemme Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy:lle neljää kokoaikaista ja kolmea osa-aikaista asiakaspalvelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pohjois-Haagassa sijaitsevaan taksikeskukseen 31.12.2018 asti (jatko mahdollinen).

Työtehtävänäsi on välittää Kela-korvattavia taksimatkoja sekä varmistaa, että henkilöillä, joille varaus tehdään, on oikeus Kelan korvaamaan matkaan. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä ja tilannetajua. Arvostamme aitoa halua työskennellä ja kehittyä asiakaspalvelutyössä, aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja ruotsin kielen osaamista. Aluetuntemuksesta on tehtävässä hyötyä. Osan asiakaspalvelijoista tulee kyetä puhumaan ruotsia niin hyvin, että ovat heti koulutuksen jälkeen valmiita työskentelemään myös ruotsiksi. Kaikkien hakijoiden kohdalla ruotsinkieli on etu.

Työ alkaa kattavalla kahdeksan päivän palkallisella perehdytyksellä, koulutuspäivät kestävät 6 - 8 tuntia.

Taksikeskus on auki maanantaista sunnuntaihin 24 tuntia vuorokaudessa. Työ on vuorotyötä ja osa-aikaisten työntekijöiden tulee pystyä työskentelemään 1 - 3 vuoroa eli noin 6 - 24 tuntia viikossa. Vuorot painottuvat etenkin maanantaista keskiviikkoon noin klo 9 - 15 välille. Työntekijöiltä toivotaan kuitenkin valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa kaikkina viikonpäivinä sekä mahdollisuutta lähteä työvuoroihin nopeallakin varoitusajalla.


Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Suomen ja englannin kielen hallintaa, ruotsin kielen taito on hakijalle hyvin suureksi eduksi
- Tarkkuutta ja huolellista työotetta
- Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, puhelintyökokemus luetaan eduksi
- Kykyä toimia paineen alla haastavissakin tilanteissa
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Hyvää tietoteknistä osaamista


Tarjoamme sinulle

- Kattavan perehdytyksen sekä koulutuksen
- Viihtyisän työympäristön
- Mukavan ja kehutun työyhteisön
- Joustavat työvuorot


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä. Toimithan siis ripeästi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Krista Ahlroth
Resurssipäällikkö, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy II Ruoholahdenkatu 14 II 00180 HELSINKI
020 7206 382
krista.ahlroth@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi