(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Etsimme asiakkaallemme Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy:lle kahta kokoaikaista ja neljää osa-aikaista asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pohjois-Haagassa sijaitsevaan taksikeskukseen.

Työtehtävänäsi on välittää Kela-korvattavia taksimatkoja sekä varmistaa, että henkilöillä, joille varaus tehdään, on oikeus Kelan korvaamaan matkaan. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä ja tilannetajua. Arvostamme aitoa halua työskennellä ja kehittyä asiakaspalvelutyössä, aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, ruotsin kielen osaamista sekä taksialan tuntemusta. Myös Uudenmaan aluetuntemus on hakijoille suureksi eduksi.

Taksikeskus on auki maanantaista sunnuntaihin 24 tuntia vuorokaudessa. Työ on vuorotyötä ja osa-aikaisten työntekijöiden tulee pystyä työskentelemään 1 - 3 vuoroa eli noin 6 - 24 tuntia viikossa. Vuorot painottuvat etenkin maanantaista keskiviikkoon noin klo 9 - 15 välille. Työntekijöiltä toivotaan kuitenkin valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa kaikkina viikonpäivinä sekä mahdollisuutta lähteä työvuoroihin nopeallakin varoitusajalla.

Työ alkaa kattavalla kahden viikon mittaisella ja kokopäiväisellä (ma - pe) perehdytyksellä - ensimmäisillä tehtävään valituilla perehdytys alkaa jo helmikuun lopussa.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Suomen ja englannin kielen hallintaa, ruotsin kielitaito on hakijalle suureksi eduksi
- Tarkkuutta ja huolellista työotetta
- Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, puhelintyökokemus luetaan eduksi
- Kykyä toimia paineen alla haastavissakin tilanteissa
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Hyvää tietoteknistä osaamista


Tarjoamme sinulle

- Kattavan perehdytyksen sekä koulutuksen vakituiseen työsuhteeseen
- Viihtyisän työympäristön vuonna 2014 avatussa taksikeskuksessa
- Mukavan ja kehutun työyhteisön
- Joustavat työvuorot


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Toimithan siis ripeästi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
043 827 1231 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi