(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
Etsimme asiakkaamme Helsingin kaupungin palvelukeskus-liikelaitoksen palvelukeskukseen neljää osa-aikaista asiakaspalvelijaa. Viihtyisä toimipiste sijaitsee Vallilassa.

Asiakaspalvelijan tehtävässä vastaanotetaan vanhusten ja vammaisten matkatilauksia puhelimen ja sähköisten järjestelmien avulla, suunnitellaan ryhmämatkoja sekä käsitellään asiakaspalautteita. Iltaisin työnkuvaan sisältyy myös vaihdepalvelutehtäviä. Työ on nopeatempoista ja tarjoaa haastavia asiakaspalvelutilanteita ratkaistavaksesi. Asiakastyytyväisyyskyselyssä on annettu palvelulle erinomaiset arviot - työ on siis monella tasolla tavoitteellista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun alkupuolella ja jatkuu määräaikaisena 31.12.2019 saakka, mutta jatko tämän jälkeen on mahdollinen. Työtunteja on tarjolla n. 16 h/vko. Omasta toiveestasi sinun voi kuitenkin olla mahdollista työskennellä myös tarvittaessa työhön kutsuttavana. Asiakaspalvelukeskus on auki 24/7 ja siksi työvuoroja voi olla tarjolla kaikista kolmesta vuorosta ja kaikkina viikonpäivinä. Yövuoroja ei kuitenkaan ole välttämätöntä tehdä. Työ alkaa kattavalla kahden viikon perehdytyksellä, ja aiempi asiakaspalvelukokemus on tehtävässä eduksi.

Tustustu tehtävään täällä: https://youtu.be/m0Nd_wC8ook

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- vähintään 18 vuoden ikää
- asiakaspalvelukokemusta ja hyvää paineensietokykyä
- hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien ohjelmien käyttö
- sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi
- tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- erityisesti painotamme työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä
- hyvä kaupunkituntemus on tehtävässä eduksi


Tarjoamme sinulle

- kattavan perehdytyksen, esimiesten ja työkavereiden tuen sekä edistykselliset kontaktienhallintajärjestelmät
- viihtyisän työympäristön, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella
- suuren ja vahvan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Hyödynnämme rekrytoinnissa videohaastattelutyökalua, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Tarkkailethan siis sähköpostiasi ja olethan nopea, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja

Sanna Apiainen
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy
020 7206 505, 044 7866 120
sanna.apiainen@staffpoint.fi