(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019
Etsimme asiakkaamme Helsingin kaupungin palvelukeskus-liikelaitoksen palvelukeskukseen viittä asiakaspalvelijaa. Viihtyisä toimipiste sijaitsee Vallilassa.

Asiakaspalvelijan tehtävässä vastaanotetaan vanhusten ja vammaisten matkatilauksia puhelimen ja sähköisten järjestelmien avulla, suunnitellaan ryhmämatkoja sekä käsitellään asiakaspalautteita. Iltaisin työnkuvaan sisältyy myös vaihdepalvelutehtäviä. Työ on nopeatempoista ja tarjoaa haastavia asiakaspalvelutilanteita ratkaistavaksesi. Asiakastyytyväisyyskyselyssä on annettu palvelulle erinomaiset arviot - työ on siis monella tasolla tavoitteellista.

Määräaikainen työsuhde alkaa 11.3. ja päättyy kokoaikaisilla työntekijöillä 30.6. ja jos työtunteja on 16h/vko, niin määräaikaisuus päättyy 30.9.2019.Työtä tehdään pääosin päivävuorossa. Asiakaspalvelukeskus on auki 24/7 ja siksi työvuoroja voi olla tarjolla kaikista kolmesta vuorosta ja kaikkina viikonpäivinä. Työ alkaa kattavalla kahden viikon perehdytyksellä ja aiempi asiakaspalvelukokemus on tehtävässä eduksi. Työsuhde on määräaikainen ja sen päätyttyä on mahdollisesti tarjolla myös jatkoa.

Tustustu tehtävään täällä: https://youtu.be/m0Nd_wC8ook

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille ja työsuhteen aloittaminen edellyttää huumausainetestin läpäisemistä.


Edellytämme sinulta

Vähintään 18 vuoden ikää Asiakaspalvelukokemusta ja hyvää paineensietokykyä
Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien ohjelmien käyttö
Sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi
Tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta
Erityisesti painotamme työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä
Hyvä kaupunkituntemus on tehtävässä eduksi


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen, esimiesten ja työkavereiden tuen sekä edistykselliset kontaktienhallintajärjestelmät
Viihtyisän työympäristön, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella


Kiinnostuitko?

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Hyödynnämme rekrytoinnissa videohaastattelutyökalua, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Tarkkailethan siis sähköpostiasi ja olethan nopea, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 5817 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi