(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018
Etsimme asiakkaallemme Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitokselle reippaita asiakaspalvelijoita osa-aikaiseen työsuhteeseen. Viihtyisä asiakaspalvelukeskus sijaitsee Vallilassa. Työsuhde alkaa joustavasti sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy 31.5.2019. Työsuhde voidaan solmia myös lyhyemmäksi ajaksi.

Asiakaspalvelijan tehtävässä vastaanotetaan vanhusten ja vammaisten matkatilauksia puhelimen ja sähköisten järjestelmien avulla, suunnitellaan ryhmämatkoja sekä käsitellään asiakaspalautteita. Iltaisin työnkuvaan sisältyy myös vaihdepalvelutehtäviä. Työ on nopeatempoista ja tarjoaa haastavia asiakaspalvelutilanteita ratkaistavaksesi. Asiakastyytyväisyyskyselyssä on annettu palvelulle erinomaiset arviot - työ on siis monella tasolla tavoitteellista.

Asiakaspalvelukeskus on auki 24/7 ja työtä tehdään kolmessa vuorossa kaikkina viikonpäivinä. Työ alkaa kattavalla kahden viikon perehdytyksellä ja aiempi asiakaspalvelukokemus on tehtävässä eduksi. Osa-aikaisena työskentelet enintään 16 tuntia viikossa. Tässä tehtävässä on mahdollisuus tehdä työvuoroja myös täysin keikkaluonteisesti. Työsuhde on määräaikainen ja sen päätyttyä on mahdollisesti tarjolla myös jatkoa.

Tustustu tehtävään täällä: https://youtu.be/m0Nd_wC8ook

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille ja työsuhteen aloittaminen edellyttää huumausainetestin läpäisemistä.


Edellytämme sinulta

Vähintään 18 vuoden ikää Asiakaspalvelukokemusta ja hyvää paineensietokykyä
Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien ohjelmien käyttö
Sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi
Hyvää kaupunkituntemusta
Tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteellisuutta
Erityisesti painotamme työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen, esimiesten ja työkavereiden tuen sekä edistykselliset kontaktienhallintajärjestelmät
Viihtyisän työympäristön, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella


Kiinnostuitko?

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Hyödynnämme rekrytoinnissa videohaastattelutyökalua, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Tarkkailethan siis sähköpostiasi ja olethan nopea, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja

Mira Oksanen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Kirkkokatu 6 15140 LAHTI
020 7206 403
mira.oksanen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi