(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Etsimme asiakkaallemme Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitokselle kahta reipasta ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen ja neljää asiakaspalvelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 6.8.2018 ja päättyy 31.5.2019 sekä osa-aikaisilla että kokoaikaisilla työntekijöillä. Työpaikka on Helsingin Vallilassa sijaitsevassa valoisassa ja viihtyisässä asiakaspalvelukeskuksessa.

Asiakaspalvelijan tehtävässä vastaanotetaan vanhusten ja vammaisten matkatilauksia puhelimen ja sähköisten järjestelmien avulla, suunnitellaan ryhmämatkoja sekä käsitellään asiakaspalautteita. Iltaisin työnkuvaan sisältyy myös vaihdepalvelutehtäviä. Työ on nopeatempoista ja tarjoaa haastavia asiakaspalvelutilanteita ratkaistavaksesi. Asiakastyytyväisyyskyselyssä on annettu palvelulle erinomaiset arviot - työ on siis monella tasolla tavoitteellista.

Asiakaspalvelukeskus on auki 24/7 ja työtä tehdään kolmessa vuorossa kaikkina viikonpäivinä. Työ alkaa kattavalla kahden viikon perehdytyksellä ja aiempi asiakaspalvelukokemus on tehtävässä eduksi. Osa-aikaisena työskentelet noin 16 tuntia viikossa, Työsuhde on määräaikainen ja sen päätyttyä on mahdollisesti tarjolla myös jatkoa.

Tästä voit tutustua tehtävään vielä lisää: https://youtu.be/m0Nd_wC8ook

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille ja työsuhteen aloittaminen edellyttää huumausainetestin läpäisemistä.


Edellytämme sinulta

Vähintään 18 vuoden ikää Asiakaspalvelukokemusta ja hyvää paineensietokykyä
Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien ohjelmien käyttö
Sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi
Hyvää kaupunkituntemusta
Tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteellisuutta
Erityisesti painotamme työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen, esimiesten ja työkavereiden tuen sekä edistykselliset kontaktienhallintajärjestelmät
Viihtyisän työympäristön, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella


Kiinnostuitko?

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Hyödynnämme rekrytoinnissa videohaastattelutyökalua, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 5817 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi