(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Golfkentän taukokahvioon/baariin
Wiurila Golf Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Wiurila Golf Oy
TÄYDEN PALVELUN GOLFKESKUS
Wiurila Golf & Country Club sijaitsee Halikossa, Wiurilan ja Vuorentaan kartanoiden mailla, 5 km:n päässä Salosta. Kansainväliset mitat täyttävä 18-reikäinen golfkenttä on valmistunut vuonna 1990 ja sen on suunnitellut golfratoihin erikoistunut arkkitehti Kosti Kuronen.
Wiurila Golf & Country Club on luonnonkauniilla 92 hehtaarin alueella, C.L. Engelin piirtämien rakennusten ympärillä. Alueella on myös suuri driving range, harjoitusgreenit ja –bunkkerit, jotka ovat avoinna kaikille. Reitin varrella voi nauttia alueen kumpuilevasta ja vaihtelevasta maastosta sekä kauniista kartanomiljööstä. Wiurilan golfkentän vehreä ja runsaslajinen puusto tekevät golfin peluusta myös todellisen luontoretken.

Toimenkuva
Etsimme mukavaan porukkaan, mukavien ihmisten keskelle, Wiurilan Golf & Country Clubille Halikkoon, golfkentällä sijaitsevaan taukokahvioon/baariin kahta työntekijää. Työtunteja viikossa tulee 10-50h, riippuen golfauskeleistä. Työajat sijoittuvat ma-su, klo 8-20 välille. Ja töitä riittää golf-kauden loppuun asti (arviolta marraskuun loppuun).

Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, asiakkaista huolehtiminen, kassatyöskentely sekä juomien, kahvin, hodareiden yms. myynti.

Odotamme sinulta
Olet ennen kaikkea Asiakaspalvelija isolla A:lla, asiakas on sinulle aina ykkönen, olet aktiivinen, reipas ja iloinen luonteeltasi. Odotamme sinulta ammattitaitoista työotetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Eikä sinulta mene kiireessä sormi suuhun.

Koulutus ja työkokemus
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä. Omaat anniskelupassin ja hygieniaosaamistodistuksen.

Muut tiedot
Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja olet sosiaalinen tiimityöskentelijä haethan tehtävää mahdollisimman pian! Täytämme paikat heti sopivien löydyttyä, ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.

Kesto
arviolta n. 4 kk

Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@eezy.fi, 0408022923

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.08.2020 mennessä.