(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Go On Oulu etsii asiakkaallemme ammattitaitoista
ASIAKASPALVELIJAA Kempeleeseen.

Asiakkaamme on vakavarainen, kuljetusalan perheyritys, joka toimii pääsääntöisesti Kempeleessä ja sen lähikunnissa. Asiakkaallamme on käytössä monipuolinen ja laadukas kalusto, jolla he pyrkivät palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja saumattomasti.

Etsimme tähän huipputiimiin asiakaspalvelijaa, jolla on ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen lähestymistapa työhönsä. Olet luotettava tiimityöskentelijä, joka pystyy palvelemaan kaikki asiakkaat hymyissä suin.

Koska työtehtäväsi koostuvat asiakaspalvelutyön lisäksi laskutuksesta ja ajojärjestelystä, odotamme hakijalta asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi organisointi- ja paineensietokykyä.

Odotamme hakijalta:
- Erinomaista organisointi-, ja järjestelykykyä
- Paloa ja halua kehittää itseään
- Loistavia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
- Tiimihenkisyyttä

Koska tulet olemaan osa tiivistä 3 hengen tiimiä, odotamme sinulta kykyä tiiviiseen tiimityöskentelyyn. Päätoiminen työkalusi puhelimen lisäksi on tietokoneesi, joten sujuvat ATK-taidot ovat myös tärkeässä roolissa tässä tehtävässä.

Eduksesi katsomme:
- Työkokemuksen vastaavista työtehtävistä

Katsomme eduksesi asiakaspalvelu- tai ajojärjestelijän työkokemuksen, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus työn saannille.

Tarjoamme sinulle:
- Säännöllisen työajan 2-vuorossa
- Mukavan työympäristön
- Loistavan kesätyömahdollisuuden, joka voi poikia myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen


Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.
Työn kesto: 1-3kk, mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Palkkaus: Kokemuksesi/osaamisesi mukaan

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi heti osoitteessa www.go-on.fi. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ronja Järvelä: +358 40 054 8811, sekä Ulla Kolehmainen: +350 44 330 8824. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.