(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija - FedEx Express
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018Työn kuvaus:
  FedEx Express keksi pikajakelun, ja se on alan johtava maailmanlaajuinen toimija. FedEx Express tarjoaa nopeita ja luotettavia toimituksia tiettyyn aikaan mennessä yli 220 maassa ja alueella yhdistäen 1-3 työpäivän kuluessa markkina-alueet, jotka yhdessä kattavat yli 90 prosenttia maailman bruttokansantuotteesta.
 
Erinomaisten lentoreittien, kuljetusinfrastruktuurin sekä kehittyneen tietotekniikan ansiosta FedEx Express on maailman suurin kuljetusyhtiö, joka tarjoaa jokaisena työpäivänä nopeita ja luotettavia palveluita yli 3,6 miljoonalle lähetykselle.
 
Etsimme asiakkaallemme FedEx Expressille vahvistusta heidän asiakaspalveluunsa. Haemme asiakaspalvelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman ajaksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipiste sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.
 
Toimit asiakaspalvelijana asiakaspalvelutiimissä ja palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Toivomme sinulta jo jonkun verran aiempaa kokemusta asiakaspalvelun parista. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona ja sinulle on luontevaa palvella asiakkaita puhelimen välityksellä. Hyvä englanninkielen taito on tehtävässä välttämättömyys. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.
 
Työtehtävät pitävät sisällään:
- Hintakyselyihin vastaaminen
- Noutotilausten käsittely
- Lähetysten seuranta
- Asiakaskyselyt ja laskutuskyselyt
- Reklamaatiot
 
Toivomme sinulta:
- Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä ongelmanratkaisukyky
- Sinulla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne
- Haluat tarjota asiakkaille laadukasta asiakaspalvelua
- Pidät tiimityöskentelystä
- Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi
- Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen

Tarjoamme työn kansainvälisessä työympäristössä mahtavan tiimin joukossa. Lähetä hakemuksesi pikaisesti Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Mia Kettunen numerosta 040 845 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakaspalvelija


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA