(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, FeDex Express, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Erinomaisten lentoreittien, kuljetusinfrastruktuurin sekä kehittyneen tietotekniikan ansiosta FedEx Express on maailman suurin kuljetusyhtiö, joka tarjoaa jokaisena työpäivänä nopeita ja luotettavia palveluita yli 3,6 miljoonalle lähetykselle.

 

Etsimme asiakkaallemme FedEx Expressille vahvistusta monikanavaiseen asiakaspalvelutiimiin. Oletko sinä etsimämme osaaja - palveluhenkinen ja kielitaitoinen asiakaspalvelija?

 

Toimit asiakaspalvelijana Vantaan Koivuhaassa sijaisevassa asiakaspalvelutiimissä ja palvelet asiakkaita monikanavaisesti - puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Työtehtäväsi koostuvat kuljetuslähetyksiin ja niiden seurantaan liittyvistä asiakaskyselyistä (esim. hinta, aikataulu ym) sekä reklamaatioista ja niiden käsittelyistä.Odotamme sinulta:
Toivomme sinulta jo jonkun verran aiempaa kokemusta asiakaspalvelun parista. Omaat hyvät vuorovaikutus -ja ongelmanratkaisutaidot. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja aikaansaava sekä toimit luontevasti osana tiimiä. IT -taitosi ovat ajan tasalla ja sinulle on luontevaa palvella asiakkaita monikanavallisesti niin puhelimen, sähköpostin kuin chatin välityksellä. Sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito on tehtävässä välttämättömyys.

 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä mukaan kansainväliseen asiakaspalvelutiimiin yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Työsuhde on määräaikainen kesälomasijaisuus aina syyskuun loppuun saakka.

 

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi pikaisesti Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Konsultti Maarit Härmälä numerosta 040 183 1791 tai sähköpostitse maarit.harmala@adecco.fi