Asiakaspalvelija Euromasterin kevätsesonkiin
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. Palvelemme asiakkaitamme silti hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja rengasalan erinomaista asiantuntemusta, sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia, ja myymme Michelinin tuotteiden lisäksi myös muita suosittuja rengasmerkkejä.

Oletko aurinkoinen ja reipas tekijä vailla asiakaspalveluhommia? Pystytkö tekemään töitä kokopäiväisesti maaliskuun lopulta huhtikuun loppuun saakka? Mahtavaa, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt Euromasterin toimipisteisiin Helsinkiin (Ala-Tikkurila/Tapulikaupunki), Espooseen (Suomenoja) ja Vantaalle (Koivuhaka)

ENERGISIÄ JA MYYNTIHENKISIÄ ASIAKASPALVELIJOITA

kevään rengassesonkiin.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelupisteen työtehtävät, kuten tilausten käsittely, asiakkaiden laskutus, puhelinliikenteen hoitaminen ja muut asiakaspalveluun liittyvät työtehtävät.

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva tyyppi, joka haluaa tuottaa asiakkaalle aina parhaan kokemuksen. Sinun ei tarvitse olla asiakaspalvelun ammattilainen, vaan asenteesi on avain menestymiseen tässä työssä. Tehtävässä pärjäät kun sinulla on tietotekniset taidot perustasolla, hymyä huulissa ja puhelinta et saa pelätä, koska sesongin aikana se soi reippaasti.

Tarjoamme sinulle siistin työympäristön, mahtavat ja huumorintajuiset kollegat, Go On:in kattavan henkilöstöetuohjelman sekä erinomaisen perehdytyksen työtehtäviisi.

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-18 välille. Työt alkavat arviolta maaliskuun viimeisellä viikolla ja kestävät arviolta huhtikuun lopulle saakka. Palkkaus on autonrengasalan työehtosopimuksen mukainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele hakuajan viimeisille päiville. Tietosuojasyistä toivomme hakemuksesi alla olevasta linkistä ja kerrothan myös, missä pisteessä haluaisit työskennellä. Lisätietoja tarvittaessa antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422090
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa