(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija etälaitteiden asennukseen, Helsingin kaupungin palvelukeskus liikelaitos
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Helsingin kaupungin palvelukeskus-liikelaitokselle asiakaspalvelijaa etäaitteiden asennukseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva: GPS-laitteiden, turvapuhelin- ja virtuaalilaitteiden (tabletti) asennus kotihoidon asiakkaille pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi työhön kuuluu laitteiden ylläpito ja avustavat laitteiden toiminta-asennukset. Asennuksiin liittyvät kirjaukset tehdään CRM-järjestelmään ja työ sisältää yhteistyötä asennussihteerien, helpdeskin sekä hoivatyöntekijöiden kanssa. Työaikana liikutaan organisaation autolla ja siksi tehtävässä vaaditaan ajokortti.

Tehtävään etsitään asiakaspalvelusta nauttivaa henkilöä. Toivomme, että sinulla on kyky sopeutua vaihteleviin tilanteisiin ja osaat toimia hektisessäkin ympäristössä tarkasti ja asiakaspalveluhenkisesti.

Työ on kokoaikainen: työpäivät 8h, ma-pe, vaihdellen klo 8-16 välillä. Työsuhde alkaa perehdytyksellä. Työsuhde on määräaikainen toukokuulle 2020 saakka ja sen päätyttyä on mahdollisesti tarjolla myös jatkoa. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä ja työsopimus solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Vähintään 18 vuoden ikää
Asiakaspalvelukokemusta ja hyvää paineensietokykyä
Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien ohjelmien käyttö
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteellisuutta
Erityisesti painotamme työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä


Tarjoamme sinulle

Perehdytyksen, esimiesten ja työkavereiden tuen sekä vaihtelevan ja ihmisläheisen työskentely-ympäristön.


Kiinnostuitko?

Mikäli asiakaspalvelu ja asennustehtävät ovat lähellä sydäntäsi ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi