Asiakaspalvelija etä- tai lähitiimiin
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2021

Etsimme asiakkaallemme etätiimiin reippaalla työotteella varustettuja ASIAKASPALVELIJOITA.

Työ tapahtuu joko lähityönä asiakkaamme tiloissa Ylivieskassa, tai täysin etätyönä kotoa. Työnkuva sisältää pääasiallisesti chat- sekä puhelinasiakaspalvelua. Edellä mainittujen lisäksi työ voi sisältää myös asiakaskartoitusten tekemistä asiakkaille, sekä mahdollisia buukkauksia ja muita toimistotehtäviä.

Mitä odotamme sinulta?

Asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tässä tehtävässä tarvitaan hyvää paineensietokykyä, sillä asiakaspalvelupyyntöjä tulee niin puhelimitse, kuin chat palvelun kautta. Hakijalta odotamme myös hyviä IT-taitoja, sillä nopea reagointikyky on ehdoton chat- palvelun laadun ylläpitämiseksi. Kielitaito tulee olla sillä tasolla, että kommunikointi onnistuu niin Suomen, kuin Englannin kielellä, muut kielet ovat ehdottomasti plussaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Vakituisen työsuhteen mukavassa työporukassa! Työtä on mahdollista tehdä myös aluksi osa-aikaisena, minimitunnit tehtävään ovat 20h/vko. Palkkaus tulee voimassa olevan TES:n mukaan ja työtunnit ovat klo 9-20 välillä. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta- tai myyntiyöstä on ehdottomasti eduksi, mutta eivät ole millään tavalla välttämättömiä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun haastattelujen tiimoilta yhteydessä. Olethan nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Maria Hänninen
maria.hanninen@sihti.fi
010 182 7435

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1521075
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maria Hänninen (maria.hanninen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Ylivieska, Alavieska, Kuopio, Kuusamo