(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Espooseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Toimenkuva
Etsimme autoalan huolto- ja korjaustoimintaan erikoistuneelle asiakasyrityksellemme reipasta ja aikaansaavalla otteella työtä tekevää asiakaspalvelijaa!

Monipuolisessa tehtävässä muun muassa vastaanotat ja palvelet asiakkaita tiskillä, olet yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostilla, teet tarjouksia sekä käsittelet laskuja. Hakemamme henkilö omaa positiivisen ja asiakaspalveluhenkisen työtavan. Olet ulospäin suuntautunut ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.
Odotamme sinulta
Tiettyä koulutusta tai kokemusta emme edellytä. Kaupallinen koulutus ja vastaava työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta hieman ymmärrystä ja kiinnostusta autoalasta. Omaat myös vähintään perustason it-taidot. Tehtävä vaatii suomen sekä englannin kielen hallintaa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun noin kuuden kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katostaan todennäköinen jatko. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on kokoaikainen päivätyö ja työtä tehdään asiakkaan tiloissa Espoossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Asiakaspalvelija Espooseen!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
6 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.09.2018 mennessä.