(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Espooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Oletko etsimämme asiakaspalvelun ammattilainen?

Haemme ASIAKASPALVELUN AMMATTILAISTA kansainväliseen ympäristöön ison asiakkaamme vilkkaaseen ja erittäin vaativaan pääkonttoriin Espooseen.


Vastuullasi on miellyttävän, asiallisen ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luominen. Työtehtäviin kuuluu mm. vieraiden vastaanotto ja opastus, kokous- ja ajanvarauspalvelut sekä muut tehtävään liittyvät järjestelytyöt.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset opistotasoisen koulutuksen asiakaspalvelualalta (esim. vastaanottovirkailija), sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä työkokemusta vaativista asiakaspalvelu- ja vastaanottotehtävistä mielellään kansainvälisestä ympäristöstä. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia. Odotamme sinulta ensisijaisesti joustavaa ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on oma-aloitteisuutta, tilannetajua ja reagointikykyä ja aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen ja saat asiakkaan kuin asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Työaikasi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ja päivävuoroon.

Jos ilmoitus kuvasi sinua ja tahdot ottaa haasteen vastaan, täytä hakemuksesi 21.5.2018 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Liitäthän hakemukseen myös cv:n. Haastattelemme jo hakuaikana.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -