(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Haemme asiakkaallemme osa-aikaista asiakaspalvelijaa työskentelemään leasing autojen pariin. Työpisteesi sijaitsee Espoossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tunteja tarjoamme sinulle keskimäärin 30h/vko ja kyseessä on aluksi määräaikainen sopimus ainakin tammikuun 2020 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollista tarkastella jatkosopimusta ja tulevia tuntimääriä. Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi on asiakaspalvelu sekä autojen vastaanottaminen, käsittely ja tarkastus. Teet yhteistyötä asiakkaiden, yrityksen ja alihankkijoiden kanssa. Kyseessä on uusi tehtävä, joten tehtävän kuvaan on mahdollista myös vaikuttaa. Työssä erityisesti hyvät asiakaspalvelutaidot, tehokkuus ja oma-aloitteisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Lisäksi tarvitset B-ajokortin. Työtehtävään kuuluu myös erilaisia toimistotehtäviä kuten ajanvarausten tekemistä ja sähköpostin sekä kalenterin hallintaa.

Menestyt tässä tehtävässä mikäli nautit asiakaspalvelusta ja olet kiinnostunut autojen maailmasta. Olet luonteeltasi toimeentarttuva, huolellinen ja osaat työskennellä itsenäisesti. Suomenkielen taitosi tulee olla sujuvalla tasolla ja englannin kielen taidosta on työssä apua.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja hyvää paineensietokykyä
- Reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta
- Tarkkuutta ja kykyä työskennellä myös kiireessä
- Yleisimpien tietokoneohjelmien hallintaa
- B-ajokorttia


Tarjoamme sinulle

- Mukavan työyhteisön
- Monipuoliset työtehtävät
- Hyvän perehdytyksen työhön
- Mahdollisuuden työsuhteen jatkoon vuoden vaihteen jälkeen
- StaffSpecial-henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja olet kiinnostunut asiakaspalvelutehtävistä, jätä meille hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaasi myös CV:si, palkkatoiveesi ja suosittelijasi yhteystiedot.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan ripeästi. Ensimmäinen vaihe rekrytoinnissa toteutetaan videohaastattelutyökalun avulla, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi