(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services AB sivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden ja toimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens Financial Services elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000 henkilöä, joista noin 50 työskentelee Suomessa.
Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa asiakaspalveluhenkilöä kasvamaan osaksi nopeatempoista ja uniikkia rahoitusalan tiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Derby Business Parkissa Perkkaalla. 

Tyypillinen päiväsi 

Tehtävänäsi on vastata yritysasiakkaiden tarpeisiin eri asiakaspalvelukanavien kautta. Asiakaskunta ja tarpeet vaihtelevat päivän mittaan ja tavoitteenasi on ylläpitää laadukasta ja tehokasta palvelua omalla aktiivisella otteellasi. Palvelet työssäsi niin sisäisiä kuin ulkoisiakin asiakkaita ja vastaat palveluprosessien toimivuudesta ja korkeasta palvelutasosta. 

Haluamme sinut 

Mikäli viihdyt energisessä ja nopeatempoisessa ympäristössä olet hakemamme henkilö. Olet luonteeltasi reipas ja omimmillasi, kun saat selvitellä erilaisia tilanteita ja ratkaista mielenkiintoisiakin asiakkaiden kysymyksiä rahoitusalan palveluihin liittyen. Sinulla on jo aiempaa asiakaspalvelutaustaa ja olet tottunut kommunikoimaan vakuuttavasti uusissa ja erilaisissa kohtaamisissa. Luovit haasteellisissakin tilanteissa omalla ratkaisukeskeisellä otteellasi ja pidät aikatauluista kiinni yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Työskentelet niin suomen kuin englannin kielellä sujuvasti. 

Tarjoamme sinulle 

Onnistumisen tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä osaavia ja aikaansaavia kollegoita. Toimimme tiiviisti muiden osastojen kanssa, joten pääset laajentamaan omaa ymmärrystäsi rahoitusalan toiminteista myös muiden osastojen kanssa. Työhyvinvoinnistasi pidetään huolta tarjoamalla erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja liikunnan ilosta pääset nauttimaan toimitilojen omalla kuntosalilla.

Haemme tekijää vakituiseen työsuhteeseen ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajan sisällä. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Cantell, puh. 030 6090 597 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi, ajalla 14.9.-24.9. Rami Laakso p. 030 6090 598

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävään valituille henkilöille teetetään luottotietojen tarkastus.