(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija Enefit Oy:lle
Enefit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme asiakaspalvelutaituria! Samalla olet mukana mahdollistamassa kuluttajille Suomessa täysin uudenlaista tapaa hallita omaa energiankulutusta.

Enefit Oy on sähkönmyyntiyhtiö, joka uudistaa sähkön kuluttajamarkkinoita panostamalla mobiiliin palvelukonseptiin ja digitaalisuuteen. Yhtiö on Eesti Energian, Baltian suurimman energiakonsernin, tytäryhtiö.

Asiakaspalvelun asiantuntijana pääset tekemään asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Lisäksi neuvot asiakasta tarjottavien tuotteiden ja palvelujen osalta, autat tekemään sopimuksia ja vastaat saapuviin puheluihin.

Tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvällä alalla, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun huippuosaajaksi sekä samalla tutustumaan digitalisaation mahdollistamiin uudenlaisiin ratkaisuihin kuluttajien arjen helpottamiseksi. Arvostamme reipasta asiakaspalveluasennetta, myyntihenkisyyttä sekä vastuunottoa ja sitoutumista tehtävään. Yrityksen sisäinen kommunikointi tapahtuu suomen lisäksi englanniksi, joten työssä on tärkeää myös sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Työpaikka sijaitsee Turun Kupittaalla ja tehtävään valittava henkilö tulee työllistymään aluksi Baronalle kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tämän jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan Enefitille. Työaikasi tulee olemaan 37,5h/vko ja työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti klo 8-16 välille.

Miltä kuulostaa?

Sanomattakin on selvää, että sinut otetaan energisesti vastaan, kun aloitat Enefitin porukassa! Saat kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä ympärillesi tehokkaan ja aurinkoisen tiimin. Olisitko sinä tiimin uusi kollega?

Miten ja milloin?

Nyt et enää malta olla hakematta, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta niin tutustutaan! Haethan pian tehtävään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, laitathan viestiä osoitteeseen linda.nevanpaa@barona.fi. Voit myös soittaa 0503080932 ja kysyä lisää ma 15.2.2021 klo 10-11 tai ke 17.2.2021 klo 14-15.