Asiakaspalvelija edustuskohteeseen Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Etsimme suuren pohjoismaisen pankkiasiakkuutemme edustuskohteeseen Helsinkiin asiakaspalvelun ammattilaista.


Tehtäviisi kuuluvat erilaiset vastaanoton asiakaspalvelun työt, joten edellytämme useamman vuoden työkokemusta aula- tai asiakaspalvelutehtävistä. Finanssialan ja turvallisuuspalveluiden työkokemus on tarpeen. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoja suullisesti ja kirjallisesti, ruotsin kielen taidon katsomme plussaksi. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, vastuullisuutta sekä tinkimätöntä asiakaslähtöisyyttä. Tässä tehtävässä on tärkeää hyvä paineensietokyky sekä kyky hallita kokonaisuuksia hymyssä suin nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä on hyötyä IT-taidoista sekä kykyä työskennellä tehokkaasti yksin ja tiimissä.


Tarjoamme luotettavan ja vastuullisen työpaikan. Mahdollistamme sinulle hyvät lähtökohdat työn tekemiseen perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla hyvät työvälineet. ISS Palveluilla panostamme talon sisäisiin urapolkuihin sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä. Talon sisäisillä koulutuksilla kehitämme mm. henkilöstömme asiakaspalvelu, työturvallisuus- sekä vastuullisuusosaamista. Lisäksi kartoitamme aktiivisesti henkilökohtaisia urapolkuja ja tuemme myös tutkintotavoitteista kouluttautumista. Ammattitaitoisen tiimin tuki on erityisesti hyödyksi perehdytysjaksosi aikana, mutta myös pidempäänkin tehdessänne työtä yhdessä. Tule mukaan luomaan tiloja, joissa on hyvä olla.


Asenteesi on avoin ja rohkea. Sinulla on aito halu tulla kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla. Haemme huipputyyppiä, joka on sitoutunut tuottamaan ISS:lle ominaista, laadukasta asiakaspalvelua. Tehtävään perehdytetään ja iloinen tiimi on esimiehen lisäksi arjessa tukena, vaikka työssä onnistuminen vaatiikin oma-aloitteisuutta ja kykyä tarttua ripeästi erilaisiin tilanteisiin.
Työtä tehdään arkisin asiakkaan toimistoajan puitteissa. Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtävä sopimuksen mukaan lokakuussa.

Tarjoamme tärkeän ja näkyvän roolin kansainvälisessä korkean profiilin asiakkuudessamme.
Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Kerro meille itsestäsi täyttämällä tietosi osoitteessa tyopaikat.iss.fi 20.9.2021 mennessä.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496763
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa