(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Ed, Ruotsi
Sykes Sweden Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme nyt suomenkielisiä asiakaspalvelijoita kansainväliseen tiimiin Ruotsin Ediin

Tehtävänkuva:

Asiakaspalvelussa autat suomalaisia kuluttaja-asiakkaita puhelimitse erilaisissa teknisiin laitteisiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotat sisään tulevia puheluita ja lisäksi palvelet asiakkaita myös sähköpostin ja chat-palvelun avulla. Työtä hoidetaan suomeksi ja odotamme sinulta äidinkielentasoista kielitaitoa. Pääset työskentelemään nuorekkaassa ja palveluhenkisessä tiimissä Edin toimipisteessä Länsi-Ruotsissa. Kansainvälisessä työyhteisössä työkieli tiimin sisällä on englanti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen osaamista. Sykesillä sinua odottaa pohjoismainen ja energinen työyhteisö, sekä aiemmin Suomesta Ediin muuttaneiden suomalaisten työntekijöiden tuki.

Yleistä:

Olet motivoitunut ja tiimihenkinen, ja sinulla on jo mahdollisesti aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on palveluhenkinen asenne ja ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun tärkeyden. Sykes tarjoaa kattavan tuotekoulutuksen ja perehdytyksen työhösi paikan päällä. Toiveenamme on, että käytät elektroniikkaa ja IT/mobiilituotteita sujuvasti. Asiakaspalvelijan avoin työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä klo 8-20 aikavälillä. Työpaikka sijaitsee Länsi-Ruotsissa Edin kaupungissa. Ed on kaunis pikkukaupunki järven rannalla, jossa ovat edulliset elinkustannukset ja SYKES Sweden isona työllistäjänä näyttelee merkittävää roolia kaupungin yleiskuvassa. Edissä riittää harrastusmahdollisuuksia paljonkin. Kansainvälinen työyhteisö on nuorekas, ja ystävyssuhteita syntyy loppuelämän ajaksi. Työilmapiiri on hyvä ja suomalaiset ovat viihtyneet Edissä erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä
- Tuotekoulutuksen työsuhteen alussa
- Aloitusbonuksen ja motivoivan kiinteän palkkauksen (n.18.500 kruunua/kk) sekä lisät vuorotyöstä
- Modernit ja käytännölliset työskentelytilat
- Nuorekkaan ja rennon työilmapiirin pohjoismaisessa ympäristössä
- Täyden avun asunnon löytämisessä, tukea muuttokustannuksissa, sekä muissa käytännön järjestelyissä, jotta muuttosi Ruotsiin käy mahdollisimman helposti

Odotamme sinulta:

- Kiinnostusta ja ammattimaista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan
- Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida myös englanniksi
- Oma-aloitteisuutta ja monipuolista ongelmanratkaisukykyä
- Edellytyksiä muuttaa ulkomaille vakituiseen ja pitkäaikaiseen työhön

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/  22.1.2020 mennessä. Toimitathan CV:n ja hakemustekstin englanniksi, kiitos.